Mladen Kosi (1978-2019)

Oproštaj prijatelja planinara (preuzeto sa Facebook)

Srce se čisti dobrim ljudima! Svi smo imali privilegiju na svakom zajedničkom koraku učiti o jednostavnosti, skromnosti, veličini osobe u poniznosti, pružanju ruke, čistoći osmijeha, održavanju toplog krijesa u očima, iskrenju radosti u riječima- od jednog među najvrsnijima. Hvala ti Mladen! SveMir je zbog tebe veći.
Sada među krijesnicama!    (Sanja)

Ne može ovo biti gotovo, ti si samo krenuo stazom koju mi još ne poznamo, s nama si u mislima, srcu, svakom koraku, kamenu, cvijetu, stablu, hvala ti Mladene što si nam pokazao kakvi bi svi mi trebali biti….. (Branka)

Zbogom dragi Mladene, predivni čovječe, ljudino, anđele bez krila. Bilo je posebno iskustvo biti ti prijatelj. Prije nego sam te upoznala, vjerovala sam da su ljudi poput tebe izumrla vrsta. Tvoja ljudskost i dobrota kao da nije bila s ovoga svijeta. Sretno na nebeskim planinama u društvu tvojih anđela. Sigurna sam da tamo imaš krila. Pamtim rundu koju sam ti dužna. (Ana T.)

Dragi prijatelju…..zatvorio si posljednji put svoje oči upravo na mjestu na kojem si uživao boraviti…..teško mi je pomisliti kako si otišao prerano….još danas smo planirali naše sljedeće planinarenje,a sad te više nema……to je veliki gubitak za naše cijelo društvo HPD Papuk u kojem si bio aktivan član…..uvijek ću se rado sjećati naših planinarenja po Gorskom Kotaru i Velebitu,…..ostalo je još puno toga što nisi stigao obići, a planirao si…..još danas smo se smijali onom psu koji nas je pratio na Velebitu i prisjećali se uspona na Visočicu i ostalih dogodovština…..teško je, teško je, teško je…..ZBOGOM!!!   (Breza)

Hvala na svakoj pruženoj ruci, hvala za svaku fotku, za lijepu riječ i pozitivnu energiju kojom si zračio, nedostajat ćeš nam. Hvala ti što si postojao… (Renata)

Počivaj u miru prijatelju,nakon svega znam samo da mi planinari imamo svog anđela čuvara na stazama!   (Ana G.)