Izvršni odbor HPD „Papuk“ održao je nakon dvomjesečne stanke, 25. 5. 2020., u prostoriji društva u Virovitici, na Trgu kralja Zvonimira 5, sjednicu na kojoj se odlučivalo o daljnjem radu Društva prilagođenom novonastaloj situaciji te trenutnim odlukama i preporukama vezanim za Covid-19.


Tako je jednoglasno odlučeno da će se nastaviti sa izletima po godišnjem Planu aktivnosti uz određena ograničenja i izmjene o kojima će članstvo biti na vrijeme obaviješteno zasebno po svakom izletu, a u skladu sa trenutnim stanjem u RH.
Ukazala se potreba za organiziranim radnim akcijama oko planinarske kućice Brusovi, potreba za održavanjem planinarskih staza i izvora. Poziva se članstvo i ovim putem, neovisno o organiziranim, javno objavljenim radnim akcijama, da se jave ovom odboru kako bi se stavili na
raspolaganje i uključili u ove akcije.


Zbog trenutnog stanja i ne mogućnosti pripreme i provedbe,
OTKAZUJE SE
ovogodišnji 15. VIROVITIČKI SUSRET PLANINARA.


Društveni sastanci Srijedom u prostoriji do daljnjeg se NEĆE održavati dok se svake nedjelje od 10 sati članovi planinari okupljaju kod planinarske kućice Brusovi odakle se polazi na planinarske staze.


Pozivaju se članovi da prate službene stranice Društva i povezane društvene mreže te oglasni ormarić kod crkve na kojima će se objavljivati i postavljati obavijesti o aktivnostima društva.


IO HPD „PAPUK“