pozivamo vas na planinarski izlet SAMOBORSKO GORJE – vrh Oštrc KT HPO 5.3., 752 m

9. 5. 2021. godine (nedjelja)

POLAZAK
NEDJELJA, 9. 5. 2021., u 6:00 sati sa parkirališta ispred zgrade Županije u Virovitici
POVRATAK za Viroviticu oko 19:00
AKONTACIJA PRIJEVOZA – 140 kn (moguća korekcija cijene ovisno o broju prijavljenih)
PRIJAVE I INFO u tijeku kod Ane Tomac – 098 982 8541 najkasnije do 4. 5. 2021.
UPLATA: utorak, 4. 5. 2021. od 19 h u prostoriji Društva na Trgu kralja Zvonimira ili putem online bankarstva uplatom na IBAN: HR5324850031100215723 opis plaćanja IZLET SAMOBORSKO GORJE -SVIBANJ 2021. – IME I PREZIME PLANINARA

Plan staze:
Mali Lipovec (Šoićeva kuća) – Planinarski dom Ivica Sudnik na Velikom dolu – Planinarski dom Željezničar – vrh Oštrc (KT HPO 5.3., 752 m) – Stari grad Lipovec – Šoićeva kuća.

Vrijeme hoda – 3,5 sata plus pauze.
Velika pauza kod pl. doma Željezničar.
Dom je otvoren i opskrbljen hranom i pićem.
Staza lagana i nezahtjevna.

VODIČ ANA T.

NAPOMENA
Prijave se rangiraju prema redoslijedu uplata, a prednost pri prijavljivanju se može se dati redovitijim ili sposobnijim članovima ili slično. Redoslijed prijava i konačan popis sudionika utvrđuje vodič.
Na izletu mogu sudjelovati isključivo i samo osobe koje nemaju respiratornih simptoma, koje nisu oboljele od COVID19, koje nisu u samoizolaciji ili nisu bili u kontaktu s osobama koje su oboljele ili su u izolaciji. Sve aktivnosti se provode poštujući fizičku distancu. Ne preporuča se dijeljenje hrane i vode. Svatko konzumira samo ono što je ponio sa sobom. Obavezno imati kod sebe masku i rukavice te sredstva za dezinfekciju.
Ako prijavljeni član odustane od sudjelovanja na izletu novac se ne vraća osim u iznimnim situacijama (bolest, smrtni slučaj, samoizolacija ili drugog opravdanog razloga uz predočenje dokumentacije). Povrat novca odobrava se na sastanku Izletničke sekcije na prijedlog vodiča izleta, a uz suglasnost Izvršnog odbora. Prenošenje uplata na druge osobe je moguće uz suglasnost vodiča.
Prijavom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat sa zahtjevima izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu HPS-a. Također potvrđuje da pristupa izletu na vlastitu odgovornost svjestan/svjesna opasnosti od mogućih nezgoda i ozljeđivanja te da u takvom slučaju neće ni na koji način teretiti Društvo niti vodiča. Sudionik je dužan tijekom izleta slušati upute vodiča. U slučaju loših vremenskih prilika ili drugih nepredviđenih okolnosti, vodič ima pravo promijeniti rutu ili otkazati izlet.