Zbog epidemiološke situacije naš tradicionalni izlet rijekom Dravom ovoga puta ćemo organizirati
u dvije manje grupe.


Grupa 1 – subota, 15. 5. 2021. – nova ruta prilagođena okolnostima na terenu
Grupa 2 – nedjelja, 16. 5. 2021. – tradicionalna ruta


Polazak: za obje grupe ispred zgrade županije u Virovitici, u 10:00 sati sa vlastitim prijevozom
Povratak: u Viroviticu oko 18:00 sati (ovisno o vremenskim prilikama)
Cijena: 100,00 kn (vožnja i hrana na brodu uračunati) – ponijeti hranu i piće i u ruksaku.
Uplata: 5. 5. 2021., u 19:00 u prostoriji Društva u Virovitici, Trg kralja Zvonimira 5.

Preporuka: ne zaboraviti kremu za sunčanje te protiv komaraca
Prijave i sve informacije kod vodiča: Zlatko Pleško – 098 137 8306

BROJ SUDIONIKA JE OGRANIČEN!

NAPOMENA
Prijave se rangiraju prema redoslijedu uplata, a prednost pri prijavljivanju se može se dati redovitijim ili sposobnijim članovima ili slično. Redoslijed prijava i konačan popis sudionika utvrđuje vodič.
Na izletu mogu sudjelovati isključivo i samo osobe koje nemaju respiratornih simptoma, koje nisu oboljele od COVID19, koje nisu u samoizolaciji ili nisu bili u kontaktu s osobama koje su oboljele ili su u izolaciji. Sve aktivnosti se provode poštujući fizičku distancu. Ne preporuča se dijeljenje hrane i vode. Svatko konzumira samo ono što je ponio sa sobom. Obavezno ponijeti masku i rukavice te sredstva za dezinfekciju.
Ako prijavljeni član odustane od sudjelovanja na izletu novac se ne vraća osim u iznimnim situacijama (bolest, smrtni slučaj, samoizolacija ili drugog opravdanog razloga uz predočenje dokumentacije). Povrat novca odobrava se na sastanku Izletničke sekcije na prijedlog vodiča izleta, a uz suglasnost Izvršnog odbora. Prenošenje uplata na druge osobe je moguće uz suglasnost vodiča.
Prijavom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat sa zahtjevima izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu HPS-a. Također potvrđuje da pristupa izletu na vlastitu odgovornost svjestan/svjesna opasnosti od mogućih nezgoda i ozljeđivanja te da u takvom slučaju neće ni na koji način teretiti Društvo niti vodiča. Sudionik je dužan tijekom izleta slušati upute vodiča. U slučaju loših vremenskih prilika ili drugih nepredviđenih okolnosti, vodič ima pravo promijeniti rutu ili otkazati izlet.


HPD “Papuk”