Polazak: nedjelja, 4. 7. 2021. u 5 sati s parkirališta ispred Županije

Povratak: nedjelja, 4. 7. 2021. u kasnim večernjim satima

Akontacija prijevoza autobusom: 250 kn

Prijave: do 28. 6. kod vodiča (Ana Tomac – 098 9828 541)

Uplate: ponedjeljak, 28.6. od 20 h u prostoriji Društva na Trgu kralja Zvonimira ili putem online bankarstva uplatom na IBAN: HR5324850031100215723 opis plaćanja IZLET ZAGRADSKI VRH 2021. – IME I PREZIME PLANINARA

Mogućnost konzumiranja hrane i pića u Planinarskom domu Vagabundina koliba (nije uračunato u cijenu)

Program izleta:

– Polazak autobusa u 5 sati. Stajanje putem (Odmorište Sesvete).

– Dolazak u Ravnu goru. Pješačenje do Planinarske kuće Javorova kosa (1000 m) i do istoimenog vrha (1015 m). Boravak na stazi – 2 sata.

Od toga ukupno vrijeme hoda: 1,15 i pauze na vrhu i kod kuće: 45 min.

Težina staze : lagana.

– Nastavak autobusom do Planinarskog doma Vagabundina koliba (na pola puta između Fužina i Novog Vinodolskog).

– Pješačenje prema vrhu Zagradski vrh (1187 m) i povratak do Vagabundine kolibe.

– Ukupno vrijeme na stazi – 4 sata. Od toga 3,15 vrijeme hoda i 45 min pauze.

Težina staze: umjerena.

– Mogućnost konzumacije hrane i pića u domu.

– Polazak za Viroviticu oko 18 sati, jedno stajanje putem.

– Dolazak u kasnim večernjim satima.

VODIČ: A. TOMAC

NAPOMENA

Prijave se rangiraju prema redoslijedu uplata, a prednost pri prijavljivanju može dati i redovitijim ili sposobnijim članovima ili slično. Redoslijed prijava i konačan popis sudionika utvrđuje vodič.

Na izletu mogu sudjelovati isključivo i samo osobe koje nemaju respiratornih simptoma, koje nisu oboljele od COVID19, koje nisu u samoizolaciji ili nisu bili u kontaktu s osobama koje su oboljele ili su u izolaciji. Sve aktivnosti se provode poštujući fizičku distancu. Ne preporuča se dijeljenje hrane i vode. Svatko konzumira samo ono što je ponio sa sobom. Obavezno imati kod sebe masku i rukavice te sredstva za dezinfekciju.

Ako prijavljeni član odustane od sudjelovanja na izletu novac se ne vraća osim u iznimnim situacijama (bolest, smrtni slučaj, samoizolacija ili drugog opravdanog razloga uz predočenje dokumentacije). Povrat novca odobrava se na sastanku Izletničke sekcije na prijedlog vodiča izleta, a uz suglasnost Izvršnog odbora. Prenošenje uplata na druge osobe je moguće uz suglasnost vodiča.

Prijavom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat sa zahtjevima izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu HPS-a. Također potvrđuje da pristupa izletu na vlastitu odgovornost svjestan/svjesna opasnosti od mogućih nezgoda i ozljeđivanja te da u takvom slučaju neće ni na koji način teretiti Društvo niti vodiča. Sudionik je dužan tijekom izleta slušati upute vodiča. U slučaju loših vremenskih prilika ili drugih nepredviđenih okolnosti, vodič ima pravo promijeniti rutu ili otkazati izlet.