Polazak – u nedjelju 01.08.2021. u 5 sati s parkirališta ispred Županije.
Povratak – u nedjelju 01.08.2021. u kasnim večernjim satima.

Akontacija prijevoza autobusom – 240 kn.

Prijave – od 19.07. kod vodiča Kristijana Paljara.
Broj mobitela 099-857-5717
Uplate u ponedjeljak 26.07. od 20h u prostorijama Društva.

Program izleta.
Polazak autobusom ispred zgrade Županije u 5 sati.
Usputno stajanje putem (odmorište Sesvete).
Dolazimo autobusom do Planinarske kuće Vagabundina koliba i pješačimo prema vrhu Zagradski vrh (1187 m). Povratak do Planinarske kuće Vagabundina koliba. Mogućnost konzumiranja hrane i pića u Planinarskom domu Vagabundina koliba. Vrijeme trajanja oko 4 sata. Oko 3h hoda i sat vremena pauze.
Staza – umjereno teška.
Nakon odmora, vozimo se do Crikvenice na kupanje i uživanje.

Vodiči – Kristijan Paljar i Ana Tomac.

NAPOMENA
Prijave se rangiraju prema redoslijedu uplata, a prednost pri prijavljivanju može dati i redovitijim ili sposobnijim članovima ili slično. Redoslijed prijava i konačan popis sudionika utvrđuje vodič.
Na izletu mogu sudjelovati isključivo i samo osobe koje nemaju respiratornih simptoma, koje nisu oboljele od COVID19, koje nisu u samoizolaciji ili nisu bili u kontaktu s osobama koje su oboljele ili su u izolaciji. Sve aktivnosti se provode poštujući fizičku distancu. Ne preporuča se dijeljenje hrane i vode. Svatko konzumira samo ono što je ponio sa sobom. Obavezno imati kod sebe masku i rukavice te sredstva za dezinfekciju.
Ako prijavljeni član odustane od sudjelovanja na izletu novac se ne vraća osim u iznimnim situacijama (bolest, smrtni slučaj, samoizolacija ili drugog opravdanog razloga uz predočenje dokumentacije). Povrat novca odobrava se na sastanku Izletničke sekcije na prijedlog vodiča izleta, a uz suglasnost Izvršnog odbora. Prenošenje uplata na druge osobe je moguće uz suglasnost vodiča.
Prijavom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat sa zahtjevima izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu HPS-a. Također potvrđuje da pristupa izletu na vlastitu odgovornost svjestan/svjesna opasnosti od mogućih nezgoda i ozljeđivanja te da u takvom slučaju neće ni na koji način teretiti Društvo niti vodiča. Sudionik je dužan tijekom izleta slušati upute vodiča. U slučaju loših vremenskih prilika ili drugih nepredviđenih okolnosti, vodič ima pravo promijeniti rutu ili otkazati izlet.