U subotu, 11. rujna 2021. s početkom u 18 sati u Mjesnom domu Milanovac održana je redovna godišnja Skupština Hrvatskog planinarskog društva „Papuk“ iz Virovitice na kojoj su prihvaćeni godišnji izvještaji (financijska izvješća, izvješća sekcija i komisija društva, nadzornog odbora i suda časti) o radu HPD-a za 2020.  Nakon rasprave o aktivnostima protekle planinarske godine uslijedilo je predstavljanje plana i programa za 2021. godinu. Usvojen je i prijedlog izmjene i dopune Statuta koji se odnosio na mogućnost provođenja sjednica skupštine i elektronskom komunikacijom na daljinu u izvanrednim okolnostima. Pod zadnjom točkom dnevnog reda dodijeljena su priznanja članovima za dugogodišnji uzastopni staž i aktivno sudjelovanje u radu društva.

Priznanja su dobili:

– za 20 godina uzastopnog staža i aktivno sudjelovanje u radu društva: Vesna Fett i Marija Hodak.

– za 10 godina uzastopnog staža i aktivno sudjelovanje u radu društva: Marijan Buneta, Marina Grahovac, Mirjana Grbac, Ankica Husnjak, Vlasta Honjek-Golinac, Perica Kajić, Eva Kajić, Tomislav Kolec, Vjekoslav Kolec, Vanja Kotur, Jasenka Kotur Plantak ,Franjo Lazić, Ivia Lovreković, Nikola Medved, Mara Turbanisch, Mirjana Vecko, Vjekoslav Vecko i Vera Voščak.

– za sudjelovanje u aktivnom radu Društva kao stimulacija i podstrek za daljnju aktivnost: mlada članica Rahela Kolar (11 g.)