Poštovane planinarke i planinari, članovi našeg Društva,
povodom 93. obljetnice osnivanja HPD-a “Papuk” organizirali smo u mjesecu Listopadu više aktivnosti.

Planinarsko društvo “Papuk” kao podružnica osnovano je 14.10.1928. godine. Točno na taj dan, 14.10.2021. godine, u četvrtak, sa početkom u 18 sati, biti će otvorena Izložba fotografija “Planinarske priče” u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica. Na izložbi će pored ostalih fotografija biti izložene i odabrane fotografije nedavno završenog natječaja na kojemu su sudjelovali naši članovi sa svojim fotografijama. Pozivamo vas da posjetite izložbu, a posebno pozivamo članove čije fotografije će biti izložene.


Nadalje, u nedjelju, 17. 10. 2021. pozivamo Vas na planinarsku šetnju i zabavu kod kućice “Brusovi” također povodom 93. obljetnice osnivanja HPD-a “Papuk”.

U planu je planinarska šetnja jednom od staza nekadašnjih virovitičkih planinara. Detalje oko planinarske šetnje i staze objaviti ćemo naknadno, pa vas molimo da pratite našu službenu web stanicu http://hpd-papuk.hr/  ili našu Facebook stranicu kao i Viber zajednicu.
Od 13 sati kod kućice “Brusovi” je planirana zabava i ručak koji će biti osiguran za sve članove dok će piće biti putem donacija ili si ponesite hranu i piće iz ruksaka, a oganj će vam biti na raspolaganju.
Prijave za planinarsku šetnju niti za izložbu NISU potrebne, dok je OBAVEZNA PRIJAVA za ručak i to putem maila hpdpapuk.vtc@gmail.com, ili na broj mobitela 098 637 105 najkasnije do 13. 10. 2021.

U slučaju lošeg vremena izlet se odgađa do daljnjega no o tome ćete biti obaviješteni.

Obzirom je 17.10.2021. dio članstva na dvodnevnoj turi otokom Pagom, potrebna nam je pomoć pri organizaciji zabave i ručka za tu nedjelju, 17.10. pa molim sve članove koji su voljni pomoći na bilo koji način da se jave Mariju Ramljaku na broj 098 313 855 i stave mu se na raspolaganje.


Glavni cilj je uživanje u jesenskoj šetnji našom Bilogorom i zabava kod kućice.

IO HPD-a PAPUK