POLAZAK u 06:00 sati sa parkirališta ispred zgrade županije u Virovitici
POVRATAK oko 17:00 za Viroviticu
AKONTACIJA PRIJEVOZA 100 kn, autobus 30 sjedala, moguće su korekcije cijene ovisno o broju prijavljenih


PRIJAVE u tijeku kod Gorana Mičića – 098 271 271 najkasnije do 13. 10. 2021.
UPLATA – srijeda, 13. 10. 2021., od 19:00 sati u prostoriji Društva ili putem online bankarstva uplatom na IBAN: HR5324850031100215723 opis plaćanja SPP KRNDIJA – IME I PREZIME PLANINARA


OPIS STAZE

Od planinarske kuće „Borovik“ (KT16) nastavljamo Slavonskim planinarskim putem prema planinarskoj kući „Londžica“ (KT17) prolazeći pored izvora Svetinja, kote Stipčić (255 m) s lijepim vidikom na Krndiju i dio Dilja. Prolazimo selo Vignjište uz granicu šume te njiva i voćnjaka, pored odvojka za izletište Crna klada i Ema vrelo preko zapuštene pruge pored sela Jelovac te dolazimo do objekta željezničke postaje Londžica, na zapuštenoj pruzi Pleternice-Našice.

VRIJEME boravka na stazi do 6 sati

DUŽINA STAZE oko 17 km UMJERENO TEŠKA
HRANA I PIĆE iz ruksaka

Na izletu mogu sudjelovati isključivo i samo osobe koje nemaju respiratornih simptoma, koje nisu oboljele od COVID19, koje nisu u samoizolaciji ili nisu bili u kontaktu s osobama koje su oboljele ili su u izolaciji. Sve aktivnosti se provode poštujući fizičku distancu. Ne preporuča se dijeljenje hrane i vode. Svatko konzumira samo ono što je ponio sa sobom. Obavezno imati kod sebe masku i rukavice te sredstva za dezinfekciju.
Prijavom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da je upoznat sa zahtjevima izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu, da ima uplaćenu članarinu HPS-a. Također potvrđuje da pristupa izletu na vlastitu odgovornost svjestan/svjesna opasnosti od mogućih nezgoda i ozljeđivanja te da u takvom slučaju neće ni na koji način teretiti Društvo niti vodiča. Sudionik je dužan tijekom izleta slušati upute vodiča. U slučaju loših vremenskih prilika ili drugih nepredviđenih okolnosti, vodič ima pravo promijeniti rutu ili otkazati izlet.

HPD Papuk