Poziv svim planinarima, 

članovima društva na 

PLANINARSKI IZLET BILOGOROM

nedjelja, 16. 10. 2022. godine 

I ove godine Vas pozivamo na planinarsku šetnju i zabavu kod kućice “Brusovi” povodom obljetnice osnivanja HPD-a “Papuk”. 

94 godine nam je već.
U planu je planinarska šetnja jednom od staza nekadašnjih virovitičkih planinara. 

Okupljanje od 9:00 h, polazak na staze u 10:00 h. Planinarsku opremu prilagodite vremenskim uvjetima.
Staze nisu zahtjevne.
Od 13 sati kod kućice “Brusovi” je planirana zabava i ručak koji će biti osiguran za sve članove dok će piće biti putem donacija ili si ponesite hranu i piće iz ruksaka, a oganj će vam biti na raspolaganju.

Prijave za planinarsku šetnju NISU potrebne, dok je OBAVEZNA PRIJAVA za ručak i to na mail hpdpapuk.vtc@gmail.comili na broj mobitela 098 313 855 (Ramljak) najkasnije do 13. 10. 2022.

Planinari, članovi društva, koji se do određenog datuma i na objavljeni način prijave za ručak, dobiti će bonove te će se količina hrane pripremiti prema broju podijeljenih bonova. Molimo sve one koji se pojave na ručku, a nisu se prethodno prijavili da se ne iznenade ukoliko za njih ne bude dovoljno hrane. 

Vođeni lošim iskustvom proteklih godina neodgovornim ponašanjem članova koji se prijave za ručak pa ne dođu, a ne opravdaju svoj izostanak ili onih koji dođu naknadno, a ne prijave se pa negoduju što nije bilo dovoljno hrane i za njih, a radi lakše organizacije planinarskih zabava, Izvršni odbor je odlučio ubuduće ovako postupati.

Hvala svima na razumijevanju.

Izvršni odbor HPD-a “Papuk”